Saturday, January 25, 2014

Selfie . .


Dulu dulu suka tangkap gambar sendiri.
Giler lensa laa katakan. Now agak semakin kurang jugak laaa
dok selfie tapi tambah dengan anak sekali pulak.
Ni haaa mak yang giler lensa anak kena join ;)



 







Tu diaaa banyak tak ? Pose pon pandai dah.
Ni suku jaa berlambak lambak lagi
memory nite tu pon full gara gara banyak
noo gambornyeeee ;P 
. my soul my mirth my sorrow my happiness my everything . 

Back !


Setelah sekian lama menyepi dari dunia blogger akhirnya i'm back !
Makk aiii rindunyaaa nak menaip nak conteng conteng nak buat luahan rasa.
Boleh macam tu ?
Alhamdulillah kehidupan yang semakin sempurna
punya cahaya mata buat masa itu emas.
Di sebabkan itu fokus kurang pada blog lagi.
Cepat jaa masa berlalu kan kan ? Now 2014 already.
Dah be a mother, wife and daughther.
Lambat lagi kot nak jadi grandmother, heheheheheee ~

My Baby Boy