Wednesday, August 21, 2013

Face face face.


Ni dia mimik muka mamu habib ni bila nampak muka dia dalam camera !
Macam macam teletah si manja debab sayang ni.







. Salam Lebaran .


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat teman teman :)




Ikhlas daripada kami sekeluarga : Aya Anip Ozil dan my superhero ! ;D
 
psssttt ; Settle mengupdate setelah sekian
ku menyepi. ceewaahhh kikikikiii. 



Feel feeling feel !


Huwaaaaaaaaaaaaaa !
Mai nak share rasa hati ni sikit.
Tak dapat tengok wayang sudah.
Sudah tak dapat tengok wayang.
Waiting my baby besaq sikit baru nak
mula balik hobi hobi ni.
Nak tinggai dekat mak or tempat asuhan
tak gamak laa pulak !
Memang xpernah berenggang kecuali
time kerja saja.
Jadi kepada bakal bakal ibu yang sama hobi 
seperti saya silalah manfaatkan masa anda
sebelum ianya di gunakan khas untuk anak sahaja :)
Sabaq jaa laa Despicable Me fav xdapat tengok !
Waiting hubby beli dvd laa nampaknya.

14.03.13 - 14.05.13




Finally ! Di usia 5 bln 2 ary.
Detik terindah seorang ibu melihat apa
yan berjaya dicapai oleh anaknya.
Menerap jugak my beloved son. Awesome :)
Alhamdulillah tumbesarannya ikot perkembangan umur.
Syukur ya Allah kau kurniakanku
zuriat yang sihat, cerdik dan mudah mudahan 
dia menjadi anak yang soleh dan taat perintahMu.

My Happy Family


Semoga Allah SWT limpahkan rahmat dan kebahagiaan.
Semoga ikatan yang dibina berkekalan dengan penoh cinta kasih sayang.
Cahaya mata yang lahir dari cinta kami ini
memberi lebih kenikmatan berkeluarga. AMIN :)
I love hubby and my baby boy !
My everything.









Jantung Hatiku


  






Di sebalik nama cinta hatiku . . .


Mohamad Habib Aqil Ozil Bin Mohamad Hanif 
Berat Lahir : 3kg
Panjang : 50cm
Lilitan Kepala : 34cm

Namanya diberi berdasarkan maksud kekasih yang bijaksana.
I hope dia akan menjadi anak yang berakal bijaksana.
Habib memang nama impian sebab cam best kan bila sebut
"Habib" Kena pulak huruf H same with we all.
Ozil pulak sebab kita orang fanatik bola tup tup keluar 
baby boy apalagi sempena nama Mesut Ozil laa !
Love Live Laugh ;)