Monday, February 25, 2013

Movie time.





Again and again. :)
Walau sudah sarat, lenguh
tulang temulang duduk lama
tapi nikmatilah saat saat 
yang ada sebab nak berpantang
dalam rumah 44 hari kot.
Tengok movie Gangster Celop
memang boleh celop laa jgk !
Boleh buat gelak kira oke laa kan.
Next movie Rock Oo.
Baby baby baby, sabar sat naa
kita tengok movie dulu.
Kikikiki, bagi lepas game
Manchester United ngan Real Madrid
pown oke jugak. Ibu nak sangat tengok.
Boleh pulak macam tu ?
 " Ya Allah, keluarkanlah dia 
yang ada di perutku dengan mudah
dan selamat. "


Friday, February 22, 2013

Anakku :)


Done !
Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah
dia yang ada di perutku dengan rupa yang baik,
dan tetapkanlah ke dalam hatinya
iman kepada Engkau dan kepada Rasul Mu.
Semoga menjadi anak yang soleh.
Seindah nama yang diberi. :)


Wednesday, February 13, 2013

Hobi.


Tadaaaa !
Sejak mula mula cinta berputik
until now dah nak bergelar 
ibu dan baba.
Bila dh makin sarat ni
aktiviti dah tak seligat
zaman cinta cinton dulo.
Nak duduk lama lama
kat seat dalam wayang
pown dah tak selesa cek.
Latest movie Hantu Kak Limah 2 !
Boleyh tahan laa, cuma
tak segempak Kak Limah 1 dulo.
Hari ni pown terasa nak
berwayang lagi laa. Hewwheww :)



Sunday, February 10, 2013

Hadapi dengan tenang jiwa !


Hancur luluh remuk redam
saat baca posting posting
comment comment
dari mereka. Fuhhhhhh.
Ketidaksengajaan kah dia ?
Berjurai jurai air mata,
andai ini takdirnya.
Sudah tertulis untuk aku

hadapinya. Ya Allah !
Tabahkanlah hati ini,

untuk jadi manusia yang
pura pura tidak tahu apa. 
Miss my family. ;(

Miss my boy !


Dulu ;


Kini ;




Rindunya sama anakku bukan anakku ni.
Tak pueh cakap kot telefon saja !
Tak sabar nak tunggu balik pantang.
Semua dah makin besar,
makin banyak celoteh.
Abang Izz Ayril ngan abang Rais' Irfan
nanty nak dapat baby !
Tambah geng. :)


Sunday, February 3, 2013

34 Weeks.

Morning peps !
Dupp daapp dupp daapp.
Menghitung hari detik demi detik. :)
Berat yang naek hampir 17kg.
Sudah 8 bulan lebih usia
kandunganku.
Semoga dipermudahkan
segala urusan kami. AMIN.