Sunday, October 21, 2012

no more no more !

Bye bye jeans.
Huuaaa huaaaa, semua jeans dah tak boleh
muat. No more size 25 , 26.
Tshirt pown sendat sendat nokk.

Xpaa memang normal laa orang
pregnant kan ?
Jd say hye hye to semua seluar
mengandung.
Best tadi shopping baju2 mummy to be.
Sexy pulak rasa bila mengadung nih !

Boleh camtuh ? :P

Saturday, October 13, 2012

Tahniah BFF.


Tahniah buat Ann !
Sedihnyaa tak dapat hadirkan diri 
di Johor Bahru. Status kesihatan yang
waktu itu baru beberapa minggu keluar dari hospital.
Jadi tak berani ambil risiko untuk
perjalanan jarak jauh ini.
Maaf sangat sangat dan terima kaseh kerna
memahami situasi kami.
Semoga kita dapat berjumpa lagi nanty.
Cantekk sangat sangat pengantin hari tuu. 
i miss you. :)






psstt ; Sory ann amek gambo dari fb !  ;P

Terindah !


More picture will be upload !
Berkurun dah baru nak upload. :)
Memori terindah yang akan 
terus kekal abadi sepanjang hayat.

 


 








Mood.



Boleh tak nak cakap mood berblogger 
ini datang tiba tiba jaa.
Bila aku sunyi macam sekarang.
Tiba tiba jaa boleh karang sebegitu
panjang. Hahahaa.
Nak gelak sedaih.
Sebernanya rindu rindu dekat
kekaseh hati. Baby kot yang dok
rindu sangat kat daddy dia.
Selalunya aku tak pown 

macam ni. Pandai tak mencipta alasan ? =P
I love you so much !





Makan makan makanan.


Fuyoohh ! fuyoo fuyoo..
Bawu aku tahu perasaan ibu ibu ngandung.
Patotlaa bukan maen mak aku
punya dok tatang kakak ipaq aku.
Apa jaa depa bli mesti akan beli dekat dia
sama. Sampai naek jeles then wat aku sedikit
tak pueh hati. Boleh lak camtu ? Kini baru ku mengerti
supaya dia tak teringin kan tak baek
buat ibu ngandung teringat ingat.
Memang naluri itu datang sendiri.


Terima kaseh mak sebab masak ikan puyu goreng
yang di datangkan khas dari kampungku
Kedah Darul Aman. :)


Tak lupa juga Burung Puyuh goreng Rahim Nasi Kandar
memang sempoi. Sampe tulang tulang aku gigit..
Kesedapan yang tiada tandingan.


Terima kaseh juga buat suami dan ibu mertuaku sebab
beli daging rusa Memang pueh dpt makan.
Rasanya hingga kini buat aku telan aiq liur lagi dan lagi.
Ngada sungguh aih !


Next nak itik pulak,
Pening pala suamiku sebab dia cakap
itik kedai cina jaa selalu jual. Betul kaa ?
Kat kampung ada jaa itik tangkap sembelih
n masak sendiri. Mak boleh masak ! Hehehe.
Planning planning maseh banyak masa lagi. :)


Sebenarnya dah banyak makanan yang bila
mulut aku sebut jaa Alhamdulillah insan tersayang
akan pergi beli. Tapi semua benda selalu selau makan
laa cuma menu menu di atas skit laa macam laen dari
menu biasa.


Tak lupa tahniah buat abang dan kakak ipar
sebab lahirkan bayi perempuan sulung yang comel
wat family sebelah aku .
Bestnyaa baby gegurl !