Sunday, February 5, 2012

Bunga bunga CINTA

Ya ALLAH,
Permudahkanlah segala urusan ku. :)

Bangun pagi2 di hujung minggu dengan niat nak update blog.
Macam murni sangat jaa niat tu kan ? Hahaa.
Bukan apa, bila lelap jaa
tetiba dok teringat baju kahwin.
Mintak mintak laa jadi sempurna elok
sebab pemakai dia dah tak berapa nak sempurna.
Uwwaaaaa ! Sedapkanlah hati ini. 
Sedikit lega bila my b cakap cantek punya.
Bukan apa, sebab si kerempeng macam
aku neh takut baju tuh akan make me
lagi lagi kerempeng, susah jugak
bila terlampaw keding neh. 
Apa pown thanks pada my beloved then
mami kat Sri Pelamin Mohd Yunus kelmarin 
yang wat hati berbunga bunga balek. ;)
Excited lak nak ke bulan 5 bila baju tuh siap !
Penang Goes Green.



0 sok seh sok seh: