Sunday, January 8, 2012

Western Day.



Hari yang indah,
Cuaca seperti merestui aktiviti kami.
Pagi pagi buta lagi aku dah 
bangon, memang pecah rekod
weekends. :) Mata tak leyh lena balik dah
sebab dok tengok jam bila nak 8.00
pagi neyh. Bermula aktiviti iron baju,
bersih dan rapikan diri then solek menyolek
rupa yang tak bape elok neyh. Tema warna merah
sesuai ngan Tahun baru yang ong. 
Puas melilit lilit tudong hadiah dari tunang
tersayang. ily ! Dalam lebeyh kurang jam 9 tiba 
di rumah pujaan hati yang juga sedondon merah.
Breakfast bersama dekat lokasi
biasa iaitu Taman Tun Sardon tapi i cuma makan sandwiches jaa !
Selesai soru dalam jam 10.30 lebeyh kita owg tiba di
Pusat pengantin Sri Pelamin Yunus untuk
melaksanakan misi dan visi utama menempah
pakaian untuk majlis resepsi pihak lelaki dan perempuan.
Finally kita owg dah bicang dan design di ambil 
dari majalah Pengantin keluaran Disember lepas dan January ini.
warna tema and bentuk design semua tuh suprise ! !
Cuma sesi ukur mengukur oleh designer saja 
akan di setkan semula dalam ujong bulan neyh.
Selesai satu bab dah. Syukur ya Allah kau permudahkan segalanya.
Ehh, berbalik pada tittle selesai jaa semua tuh
my bakal bapak mertua pown tanya nak lunch kat mana
then kami terasa nak merentasi Jambatan Pulau Pinang untuk
ke Tanah Besar. Tempat pilihan adalah Kenny Rogers Roaster
Aeon Seberang Perai auummmm yummyy yummyy. 
Macam tak daa jaa kat QuensBay tuh kan ? Saja tukar angin.
Lokasi lepak zaman poly dulu. Miss DIP Jul 07.
Pastuh sempat window shopping then xsangka
i dapat jam tangan. Malo dowh ! Mekaseh pok cik..
Selesai dalam jam 4 tiba di rumah tunangan then turn
kami berdua duan lak, ceewaaahhh. Tempat di tuju
Giant Bayan Baru then Sunshine Bayan Baru.
Membeli hadiah tuk my adeq tersayang.
Tak sangka oh silap memang sangka dah
dapat sekuntum mawar merah dan 1 skirt labuh !
Senyum meleret jaa sampai di rumah
story kat my mother apa aktiviti kita owg td.
Mak cakap berapa banyak nak kumpoi bunga tuh ?
Jawapannya ; Jangan jelouss eak ! =P
Sebelah malamnya pula dinner dengan my family dekat
Pizza Hut Giant Bayan Baru menu spaghetti Prawn Olio.
Errkkk kenyang. Hari western betoi !
1 hari tak makan nasik kot, macam mana misi nak gemok neyh !
Ehh, ada ckit makan kat KR td. :)


snap by my bakal bapak mentua.

opss silau ! :)
snap by my bakal mak mentua.

Times to eat !
Credit to my fiancee.


<3


my <3 mum !

psssttt ; Panjang betol al kisahnya. 
Idea mencurah curah sebab bangon2 teros blogger.

0 sok seh sok seh: