Sunday, January 1, 2012

Lost Word of Tambun

Dalam kesibukan menutup tirai 2011
sempat lagi menghabiskan sisa sisa yang 
tinggal untuk enjoy bersama yang tersayang !
Thanks my future hubby sebab bawak i 
mandi manda ! Sebab dalam hati memang
teringin nak bercuti mandi manda.
Sampai tak kisah kalo dia bawak pi kolam
pak aji sekalipun. Hahahaaaa..
Gila terok kan ? Mula mula ingat
takat nak pi mandi Taman Rimba jaa kaa kan,
tak pown mcm teringin nak p Carnival kat Sungai Petani,
last last amek kau dia bawak pi Lost World of Tambun.
Nak kata jauh tak laa jauh sangat tapi i expect yg dekat jaaa.
Tapi bila kengkawan dia pown mmg ada plan nak 
p sana apa lagi kami pown join dua kaki. ;)
Great day's ! Memang tahun 2011 aku di manfaatkan 
dengan bercuti jaa kot kan ?


 











Genting Highlands > Cameron Highlands > Padang Besar > Lost Word of Tambun. :)

0 sok seh sok seh: