Wednesday, January 11, 2012

can't live !

We can't live without each other !
Oppss speaking laa pulok dah.
Ahad Isnin Selasa Rabu Khamis
Fuhh memang pecah rekod bercinta kot.
Jumaat cepatlaa datang then boleh tak 
pause masa tuh ? I miss him so much.
Semalam dia yang tak keruan rindu kat aku
tapi aku macam relax2 jaaa.
Naahhh hari neyh kena kat aku lak,
buat keja pown tak senang hati. ;(
Fikir positif set dekat mine tak pee
dia keja over time cari duet/rezeki nak kawen.
Tuhlaa bak kata owg kalo
jaoh di mata baru kita sedar betapa 
penting dia di sisi. Macam jauh sangat kan ?
Jauh laa sangat.. =P
More 22 weeks to go..
Untuk seumur hidup bersamamu Mohamad Hanif Ahmad Kasmin.
AMIN.

0 sok seh sok seh: