Monday, December 26, 2011

Upload (:








Fiancee

Pejam celik pejam celik jap 
jaa dah Disember, :)
Kini aku dah pown bertukar
status menjadi tunangan orang.
No more buat hal, layan sana sini !
Berdosa doh. I love Mohamad Hanif Ahmad Kasmin.
Terima kaseh kerana menerima
diri ini seadaanya luar dalam.
Tidak lupa juga kepada keluarganya
kerna memberi limpahan kaseh sayang
sampai aku tak sikit pown rasa janggal.
InsyaAllah tarikh sudah di tetapkan.
More 6 month to go untuk merubah segalanya.
Menjadi lebih dewasa dan matang.
We wish . AMIN (:
Wink^wink. 


psstt ; Gambo nanty i update sbb ada dalam lappy.

Wednesday, December 21, 2011



Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri =)



Monday, December 19, 2011

Makan.

Hari Isnin yang indah sangat sangat.
Kemalasan untuk pergi kerja,
al maklumlah weekend xleyh dating 
sebab pengarang jantung pergi 
kursus kawen. So, post pon today !
Walau ada pergaduhan kecil yang tercetus
then merajuk merajuk manja. :)
Tapi syukur sebab aku bahagia sgt.
Macam tak percaya bila masuk jaa
dalam keta my b tanya nak makan kat mna ?
Aku pown jawab ikut jaa laaa.
Dia suggest nak tak udang besaq penampaq kira
besa tapak tgn dia laaa. Walawei mcm nak ketawa,
hampeh aku tak percaya langsung sebab dia tuh suka
kenakan aku jaaa. Tengok kereta yang di pandunya
menyusuri jambatan ! Nak bawak makan ikan bakaq
kat kepala batas. Yippiieee ! ilysm my b.
Mmg betol babe ! Udang gila besaq, sesuai ngn 
title aku MAKAN sampai kenyang.
Menu wajib Sotong bakar, dan yg di janjikan Udang bakar,
ikan Keli bakar , Kerang Rebus dan yang paling best daging
yang diorang bagi nama Rimau Nangis. 
Nyumm nyummm, meja penoh makanan xpa tp
yang xboleh belah 2 owg jaa yang perabeh.
Mekaseh sygku, mmg suprise sgt ! 
Buka tuh saja balek singgah 1st Avenue dapat
pulak Chocolate Indulgence ! Alahai bertuahnyaa
rasa.. Tak lupa juga sun glasses baru yang i
impikan ala ala nabila huda tuh ! peeewwwiittt..
GREAT monday kan ?
Ya ALLAH terima kasih untuk kebahagiaan yang kau
kurniakan padaku. Semoga ianya akan terus berkekalan. AMIN.

Sunday, December 18, 2011

Facial.


Boleh di katakan juga menjadi
antara perasmi Pusat Kecantikan Sutera Anggun
milik adiq ipar kakakku itu. :)
Puuehh hati layanan dan rawatan yang di berikan ! 
Tempat yang selesa mcm alaa alaa dalam game Sally Spa laa
pulok ! Adeq i yang cakap..
Pakat pakat mai laaa try jugak yang mana dok Penang & Seberang 
ke pusat kecantikan tuh yang berdekatan EconSave Jawi.
Best bila jadik 10 customer pertama dapat 1 drop perfume & promosi
promosi yang ada. 



Tuesday, December 13, 2011

Ombak Rindu.

Tersangat sangat laa seronok !
Bagi berpuluh puluh bintang. ;)
Memang cair mekap gua babe.
Tahap terok gila kalah nanges putos cinta.
Cover malo kat sang pengarang jantung ngan bakal 
mak mentua yang join pi tengok movie dowh.
Katalaa i menghayati citer tuh. Kihh kihh kihh.
Seb bek laa mama pown sobb sobb jugakk.. =P
Puueehhh puehh pueehh.. 
Berbaloi baloi pi tengok..
Sampai saat neh sebak bila fikirkan
jalan cerita ombak rindu.
Yang mana tak pi lagi silalah berkunjung 
ke pawagam berhampiran oke.
Next movie Datih Ghairah pown oke jugak !
We <3 Aaron Aziz. 

anak anak.

Dah lama rasanya tak update photo
anakku bukan anakku.
Tambah tambah si cilik yang suka lensa.
New photo update !

 
Abang Izz aiyril. ;)


Adeq Rais' Irfan ;)

pssstttt ;  Dah beso anak irfan neyh bawu 
dan aku nak update.  Nampak
bebeno buzy kan ? Hohoo..


Searching survey. ;)
Macam unik kan ?


Chaiyookk !


Tinggal kurang 2 minggu lagi.
Weekend di habiskan dengan mengemas rumah.
Gigih mencari idea untuk gubahan hantaran.
Gigih laa sangat.. =D
Terima kasih ya Allah kerna permudahkan segala urusanku..

Monday, December 5, 2011



bermula satu misi
mencari design baju wedding terkini.
Due date untuk hantar on January.
Pulun pakat pulun..
Any suggestion ? ;)