Sunday, November 27, 2011

Movie.



ABUYA.
Dah tengok.
Mula mula macam menarik
tapi hareemmm tak paham 
pown ending dia yang
akan ada sambungan tuh.
Thumb down !



Debar.

Semakin hari semakin hampir.
Debaran kian terasa.
Tidak kurang 30 hari lagi aku
akan menukar status 'single'
menjadi tunangan orang.
Satu langkah kaki sudah untuk masuk
ke alam rumah tangga dan akan memikul 
tanggunjawab yang lebih besar.
Dalam debaran ini, hati juga sedikit susah
sebab tok sebelah mak kurang sihat.
Jadik fokus sedikit hilang.
Risau risau risau risau.
Semoga cepat sembuh ! ;(
Semangat mak pown kurang kerna
memikirkan tok. Aku faham dan
perlu berdikari menyediakan persiapan
hantaran sendirian.....
Tapi tak juga kerna terima kaseh kepada
my beloved & family yang banyak membantu
dan memahami situasi ini. =)



Saturday, November 12, 2011

Movie done ; 


Sibuk punya pasal tapi maw tak maw  sempat jugak laa
layan REAL STELL.
Bersama kaki wayang memang wajib tonton laa.
Best sangat sangat koht ! 



Preparation.



Kita hanya merancang tetapi TUHAN yang menentukan.
Itulah tutur kata yang keluar daripada mulut setiap yang bicara 
isu perkahwinan. Jodoh semua dah di tentukan kan. :)
Jadi tinggal preparation jaaa. Andai ini takdirnya aku bersyukur sangat
sebab maseh ada yang ikhlas menerima diri ini dan menyunting untuk
menjadi permaisuri di hatinya.. InsyaAllah aku juga bakal
menamatkan zaman bujang pertengahan tahun depan. 
Para blogger sekalian doakan saya yaa ! Gementar , Serius !
Sebab benda neh semua bukan leh wat gaming koht.
Tapi sedikit demi sedikit semua persediaan telah di buat.
Dan insyaAllah hujung tahun ini bakal bertukar status menjadi tunangan orang.
Bak kata si akak waktu tu laa bertambah tambah dugaan dok mai.
Belajar tenangkan diri dan bawak berbincang semua hal. :)
Risik merisik sudah selesai kerna kedua dua keluarga telah duduk semeja
dan merancang seperti yang masing masing inginkan.
Itu yang sibuk bebenor sampai dah lama tak update blog.
Weekend jaa survey itu ini tempah itu ini.
Atas doa restu ibu bapa masing masing, dorongan sanak saudara serta rakan taulan
maka semangat and feel tuh bertambah tambah.
Benda baek tak elok nak di lengah lengah kan. 
Lagi pun yang penting tuan punya diri dah bersedia nak memikul tanggunjawab 
masing masing. Welcome kedewasaan dalam diriku. Kikikiki..
Memang bersamanya aku terasa di lindungi, bersama family dia terasa selesa.
Oke tamat lah. i miss you blogger. 
Settle semua nanty kembali berblogger balek yaa.
Doakan saya. AMIN, =)



Happy to me !


Happy Birthday to me. ;P
Suda 22 tahun tanggal 31 Oktober lepas.
Memang paling bermakna dalam hidup sepanjang
umor 22 neh. Mekaseh kepada keluarga
dan bakal keluarga mentua. Cewahhhh..
Percutian menarik ke Cameron Highland yang di taja
sepenuhnya oleh my sist. Sangat happening !
Paling best mekaseh to my beloved person
untuk hadiah dan kepuasan enjoy pada hari tersebut.
Gambor tak boleh nak upload sebab camera pada si beloved.
I got what i want and i wish.
Thanks God. ;)