Tuesday, September 27, 2011

roses


thanks my beloved
untuk roses neh.
nape eak b tak bg 
1 kuntum jee then gigit
alaa alaa dalam citer
tuhhhh. Hehee ~
memang tak sangka dapat 
patotlaa B macam asyik
nak gelak jaa serupa 
kelakar sangat aku neh
time tuh rasa macam nak hangin 1 badan.
Dengan background music
Justin Bieber then paksa paksa
nyanyi baby baby uuu tuh.
Memang tak dapat laa ! ;)
Rupa rupanya ada suprise.
Tadaaaa ! Renyeh sampai telinga
laaa lompat tak sangga uiihhh.
Terharu biru sangat 
spontan bibir ucap thanks !
You make me feel like i'm a luckiest
woman in the world ! awesome.
Yaa Allah semoga kau jodohkan
aku dengan lelaki ini. =)
Tak habis lagi laa......
jadik tadi dengan selamber
aku pown pass pada mama B
greeting card love love suwoh bagi
 pada anak kesayangannya itu. 
Cantek x B ? =D

Friday, September 23, 2011

feel feeling ?

betul laa confirm sangat dah
blog adalah teman terbaek
di mana kita boleh coret perasaan
suka duka benci sayang or what eva laa kan ?
sepuas puasnya then lega !
so bila ada feeling yang tak kena neh
jadik tak syok. kenapalah wujud
feel macam neh ? i love him. confirm !
muhammad hanif bin ahmad kasmin.
shuuhhhhh ! buang jauh jauh perasaan
laen. then nak tempek i'm taken kat
dahi neh. nak cakap dah kawen sah mamat
mamat neh tak caya kan. Kang ketawa lak kat
aku. Rimas pulak bila ada dok flirting2
sampai aku jadik tak dak mood nak cakap
nak jawab soklan yang di tanya kang.
kalo boleh tahan takpa neh haaa %*@$! .
asyik dok tgok muka aku pehal ?
renyehhhh macam kerang busuk. Rimas ~
Yaa Allah berilah aku kekuatan menghadapi
manusia sebegini.
bila cerita dekat B pulak dia dah pesan jangan
ter ovedoss kutuk kang jadik laen pulak.
Oke stop ! =)
tapi ada lagi yang aku tak citer, takot pulak !
Ada mamat yang boleh tahan laaa jugak
dok berdarling darling merenyeh
renyeh ngan aku jeling jeling manja mintak fon num
tak pa pulak kan ? Boleh katakan nak TERlayan
jugak laa. Tak baek betul aku neh yaaa.
Pandang pada rupa. Noo noo noo
aku tengok perwatakan rupa diri laa. Ehhh !
Hati tuu hati lagi pentingg babe ! =D
Tapi aku tak kasi dan berterus terang.
Naseb faham bahasa dan boleh wat geng.
Woooww ! berjaya menepis. Sebab hati
kaseh sayang saya cuma hanya pada hanif kasmin.
Bukan zaman nak berfoya foya dah ooii.
Semoga di permudahkan segalanya. AMIN.

wink^wink flower.

p/s ; waiting for monDay. :)



masa berblogger.

dah lama sangat tak update kan ?
cehh macam terlamapw lama pulak kan ?
tapi memang dah lama pown.
monolog sendiri laa pulak. ;P
nak upadate story apa pown tak taw dah.
berlambak sangat yang pending sampai
jadik kucar kacik kepala hotak neh.
Jadik ringkasan pown berterabur.
btw, sekarang sudah melalui 
kehidupan baru. Alhamdulillah walau berkorban
untuk tidak sambung belajar tapi rezeki laen datang
dan kebahagiaan yang kian menyinar.
Family dah bertemu family dalam erti kata
laen kedua dua ibu bapa kita orang dah merestui
perhubungan kami. AMIN.
Syawal yang penuh cahaya kegembiraan. 
Sangat sangat gementar melaui stage pertama neh.
Ceewwaaahhhh !
oppss ! lupa pulak nak wish SALAM AIDILFITRI semua. 
Maaf zahir & Batin.

Tuesday, September 6, 2011

new job !

gurlppp. adoyai ~
tak sempat nak update apa apa lagi.
sibuk sibuk dan sibuk dok training.
al maklumlah sudah kerja di tempat baru.
baru laa sangat ? tempat praktikal
lama. best ! lagi best sebab hari hari ada owg
amek hantaq then balek ngan bakal mama. =)
mekaseh sayang untuk kek chocolate indulgence
yummy yummy ! kerja tak penat mana 
tapi nak itu nak ini. ;)

Sunday, September 4, 2011




tak sabar nak coret keluh kesah
kisah aidilfitri yang bermakna
sebab sibuk pergi Terengganu. =)
Tangan ketaq sangat dah nak update neh,
Too much life story, so comingg soon !