Wednesday, August 24, 2011



xde mood nak pergi kerja.
Hari hari half day ! =P
Ohh, sampai bilakah ?


Wednesday, August 17, 2011



setelah sekian lama tak shopping
sakan sampai penuh tangan.
Akhirnyaa si jejaka tak leter
apa apa. Nak raya laa katakan.
Pergi joi murah beli baju melayu
ngan shawl. Lama jugak aku nak 
pilih yang matching. heheee ~
Settle teros pegi qby mall. paling girang
di benarkan jugak beli handbag baru !
renyehhh sakan. ;) nak pilih pown bukan
maen jenoh sbb semua nak nak nak.
yang kelakar tak boleh pilih design besar gedabak
sebab dia cakap 'sat b jugak nak kena galas'.
kecik kecik sudaa padan ngan owgnyaa.
finally pilih beg puma yang simple tapi dalam hati tetap nak nak
design puma ferrary. bila ek boleh dapat ?
di kesempatan boleh shopping neh semua kedai
aku tak lupa singgah. Cian pulak rasa, jadik nak pujuk hati
dia ikutlaa cakap sebab b nak sangat beli baju
couple. Mana lagi nak pegi kalo bukan body glove yang 
selalu keluarkan couple t. Senyum balek laa si pujaan hati 
walau penat layan aku neh. Kita owg beli colour merah ang ang punya.
Pusing2 carik jeans my b. Best sebab dia sanggup beli baju
colour pink lg sbb i like pink ! =) Nak bg sedondon katakan.
apa yang penting adalah understanding, kan kan kan ?
ingat senang kaa nak berjoly lg, menabung utk masa depan.
ilysm hanif ahmad kasmin.

Sunday, August 14, 2011

it's forever !
i swear it.
thanks always being with me.
ilysm hanif.


psstt ; dok sabo nak shopping raya sama esok ! =P

masa mandy susu lagi =P



Dah lama tak update pasal anak anak.
sebab sibok sebok kot. ehh bukan pasal anak jaa.
semua pasal laa.  kan ? Walau apa pun blogger
adalah teman terbaek. 
title tak boleh belah ? Ada makna tuh.
Hahaa. It's mean cuti cuti
jadik baby sitters. Best sebab adeq rais' irfan
dah pandai teenyumm teenyummm. =)
tak sabar nak tunggu abg izz ayril yang dah
boleh jalan panjat lari balek
ajak adeq sepak bola sama! 
si budak addcted ngn lensa tuh
mesti lagi tak sabar nak 'mengemas'
umah tok penang pulak.


i got it.


lompat tinggi tinggi.
nganga luas luas.
renyeh puah puah
hati banyak senang.
dapat ini. =)
pssttt ; teros pkai giler xcted !


Monday, August 1, 2011

Wayang lagi.

Last day sebelum puasa sempat lagi
spent time bersama tuk tonton citer
yang baru keluar karya marvel itu.
Cayalah, bagi full mark !
Handsome pulak tuh hero dia.
Aksi yang hebat dan penuh dramatik.
Ada gak laa tutop2 mata sebab takot
keganasan laa katakan. :)
Sejak sejak neyh semua citer aku sapu. 
Tengok jangan tak tengok yaa.
Captain America.
Di pawagam starting 28 july.