Tuesday, July 26, 2011

26 july 11.


hari yang best !
walau kena marah cikit cikit
tapi enjoy habes banyak banyak. :)
teman si jejaka jejaka maen
futsal. Kobe buat tournament,
Then alang alang dah ada seberang
teringin lak nak p Megamall yang dah
lama tak di jijak itu. Sebabnya nak 
maen bowling pulak tapiiiii penuh
sebab ada msspp. :(
Sedihh aihhh jadik mereka mereka
buat keputusan untuk maen snooker !
Layan jaa.. Bessttt ! 
Jalan jalan pusing Megamall sampai lenguh
kaki. Menikmati betul :)
Dengan pelbagai ragam dan loklaq.
Terima kaseh kekaseh serta kawan kawan
yang menceriakan hari saya ! 



kekaseh no 15. :)



 Terima kaseh ya Allah untuk kebahagiaan
ini. Semoga semuanya ada hikmahnya.  :)

Wednesday, July 20, 2011

yummy yummyy





mekaseh kekaseh hati.
dapat mam nini cokelat celop celop.
malo malo lak tuh beli tapi
si jejaka wat muka selamber jaa bayar.
lepas tuh jalan jalan dekat qby
dapat menikmati eskrim BR choc hip. sslluurppp.
melepak pulak dekat subway sambel melantak sandwiches 
roasted chicken! boleh tahan jugak. =)
makanan sume dalam perut cuma tisu2 jadik kenangan.
kumpol kumpol.  
boleh tak cmtuh ? 
 ada aku kesah. heee ~


Monday, July 18, 2011

Bean Bag oh Bean Bag.



cantek kan kan kan ?



terBAEK wok.
sangat menarik dan warna warni lagi.
cinema kat 1st avenue ada bean bag chair.
Sedap jaa landing sambel
layan Harry Potter Part II. =)
best sangat dan ending yang sweett.
tapi rasa mcm nak tido jaa
sebab empuk sangat. Heheee.
Pakat pakat pi tengok laaa naaa.
terima kaseh syg !

Saturday, July 16, 2011

sunday in penang. =)

holiday laa sangat. kiikikii ~
tak tahu nak pegi mana. Banyak
pulak pilihan yang ada aihh.
Sebab semua tempat nak nak nak.
Bukit Bendera ? Teringat pegi ngan budak rumah
hari tuh tengah maintenance.
Taman Rama Rama ? Tuh memang dah lama teringin.
Toys Museum ? Tetiba omputih lak.
movie Harry Potter ! Tuh lagi nak.
Ohhh. mana satu neh ? Keputusan akan
dia buat this Sunday.
tak saba nak tunggu weekend. =P
dah hari sabtu. yeaa yeaa !
i love u muhamad hanif ahmad kasmin.
u colour my day's.

Friday, July 15, 2011

tahniah tahniah tahniah !

kepada kawan kawan yang dapat sambung
belajar aku ucapkan tahniah yaa ! Bestnya korang
yang dapat berkampung bersama lagi. =)
Macam tak percaya result upu dah keluaq.
Cepat jaa masa berlalu kan ?
Hurmm, aku tahu antara dua hala yang berbeza
satu menjanjikan cita satu lagi menjanjikan cinta.
Di lema kah ? Tak tak tak.
Aku dah ada pilihan muktamad tapi keputusan yang dibuat
sudah di fikir masak masak. Otak dah tepu nak sambung belajar.
Nak habis sem 6 hari tuh pown meredap.
Neh nak sambung lagi 3 tahun setengah.
Keluaq umor dah dekat 26 eak ? Wooww !
Kat mana mana pown boleh berjaya asal
ada usaha dan doa. kan ?


Apapun tahniah kepada diri ini sebab layak jugak nak
amek degree dekat UTeM. Sedih laa ! T__T
Semoga aku tak menyesal dan takkan pernah menyesal .


:)

Tuesday, July 12, 2011

Renungan bersama.



Wahai sahabatku yang menderita kerana cinta, 
usahlah di tangisi kekasihmu yang telah pergi, 
hayunlah langkahmu ke mana sahaja yang kamu 
ingini demi mengubati hatimu yang luka,
moga-moga kamu akan bertemu seseorang yang dapat mengisi hatimu, 
kelak pasti terubat jua dan hidupmu kembali ceria...
Amin. T_T


pssstt ; pengalaman lalu mengajar banyak erti.

Monday, July 11, 2011

wonderful day's with love.

mekaseh kekaseh hatiku serta
adeknya kerna mewarnai hariku yang
suram. Seperti yang di janjikan nak jalan 
jalan bersama si adeq. Sudah dapat tengok Transformer
dan Sekali Lagi.. Not bad laaa.. Sedih lak rasa
bila layan citer Sekali Lagi tapi best sebab ada Mia !
Lebih wonderful lagi bila dapat makan
Mcd GCB.. i'm lovin't ! Yummyy yuummy..
B terima kaseh kerna ada bersamaku
di kala susah senang dan saat b
susah senang sekalipun maseh tak lupa pada saya. =)
Tak pernah rasa di hargai sebegini oleh insan bergelar kekaseh.
Paling paling wonderful bagi saya seorang mama
dan bapa yang terlalu memahami.
Sentiasa berdoa semuanya berjalan seperti yang di rancang.
Last, nak cakap terima kaseh penuhi kehendak sayangmuh ini
yang penah cakap nak sangat tido atas mata ada topeng
macam dalam citer 321 Cinta.. ~ terpengaruh =P
Then belikan baju baru untuk menambah koleksi 
warna baju yang sama. Tapi neh bukan warna jaa 
sama tapi corak pown sebijik ! 
ilysm hanif ahmad kasmin.
never be replaced ! 
Akan menghargai dirimu sebaik mungkin
sebagaimana diri ini di hargai dan di sayangi.


Dapat Eyecup/Eyemask. =) Bestlaaa !
Girl in grey. ;)
 psstt ; doakan saya yaa kawan kawan. :)

Tuesday, July 5, 2011

..couple in yellow shirt..



GREAT day's with love and happiness.
Ohh no. That day's yang penoh dengan
mood. Ntah nape hangin
tak bape nak elok time neh.
Sian lak bila teringat.
Sorry ! Try to change.
Bak kata si lelaki 'dugaan'.
Kan dah cakap dalam indah
mesti laa kena da jugak duka lara.
Bawu sweet sour. Yee tak ?
balek pada title yellow shirt lak.
mekaseh syg ! it's cool ~

pssttt ;  masa lapang tuk update 
benda yg tak terUpdate. lalalala !

4eva darl.

walau siapa pown aku
walau di mana aku berada
aku tetap kau yang punya.
sampai bila bila.
don't worry, i love u b !
doakan yang terbaek untuk
kesayanganmuh ini yaa. :)

Monday, July 4, 2011

gedabak !




boleh tak nak cakap
benda neh macam besar dari aku lak
aii. Gedabak tak ? Nak pose pown payah.
tapi nak jugak jugak ! 
Kesempatan yang ada bila
si adeq keluaq ronda ronda
dengan ego aku dah aku pulak
melaram pose bagai ngan gitar yamaha
baru dia. Mekaseh b sebab layankan
kehendak sayangmuh ini. Tolong amek
amek pic. Songeh banyak lak tuh. 
Adeq apiz pown tak dan nak snap snap
lagi aku dah rasmi. Kikikiki ~
Pulang jaa dia saja test suwoh petik
satu lagu dengan malo malo aawww sopan 
dia kata mana pandai. Kelakar lak rasa.
Takpe bagi peluang praktiss tak pown gi kelas
muzik nanty akak datang maen kan lagu yaa.
Untuk akak ngan anip. Winkk winkk gatai. :)

T.G.I FRIDAY'S

Yummmyyy yuummyy !
Last week time pegi Qby tengok citer 321 Cinta
tuh memang dah rasa teringin nak makan kat
Friday's neh. Tertarik dengan waitress pakai cap
alaa alaa badot. Bak kata efa kalo dia keja situ
nampak jaa aku lalu mesti nyorok ! Maloo.
Tapi pompuan tuh selamber jaaa. Hahaaa.
Finally my b n the geng nak wat makan makan.
Dorang pilih fridays ! Excited laa si lelaki col
ngajak si perempuan. Sebab penah terpacul kat
mulut neh nak pegi restoren tuh.
Sponsor yang di berikan oleh Kobe katakan.
Hamper ribuan ringgit jugak laa habes. :)
Tuu total laa oke. Kikikiie.
Tapi kena guna duet sendiri dulu laaa.
Rabak laki aku kena bayar untuk dua.
Mekaseh sayang !
Sangat bermakna. ilysm.
lazat laa jugak.
Actually tak biasa makan makanan ala ala
mexico ek ? Ntah laa. Tak bape confem
sebab maen redah jaa apa yang ada.
Paling best ayam laa. Di grill dengan
cukup rasa. Makann lak ngan pasta
penoh cheese. Urmmm nikmat.
Nak tahu hebat tak hebat
try laa pegi yaaa. :)




antara yang join 18 orang koht. :)

oppss ! dah abeh melantak bawu ingat nak snap.
Boleh lak camtu kan ? Excited laa katakan ~