Wednesday, March 2, 2011

Genting Highlands - Part 2


Malam yang enak dan penuh
makna ! Aku ngan cek efa rasa macam sayangg 
jaa nak tidoo. Jadik kami jalan jalan sampe
lewat pagi sekitar First World tuh.
Bangonya seawal 9 pagi dan 
bermulah aktiviti seterusnya di Genting.
Masa masuk All Park ! Pulonn laa dok kata
nak naek semua yang ada. Tapi lepas naek
pirate shipp teros lemah semangat nak naek
yang laen. Cehhh ! Tapi cek efa tak lepas
peluang sbb semua benda dia cuba. Space shoot
pown dia hentam. Aku sekadar berjalan jalan dan
berfoya foya sementara menuggu mereka.
Paling tenangg naek Spinner ! Menghirup udara segar sambil
buaiyan tuh berpusing. =)
Banyak benda lagi yang kami cuba antaranya Flying Dragon,
Matahari, Antique Car, Grand Prix Fun Kart, Flying Jumbo,
dan Pirate Train. Tak sempat naek habis mainan outdoor 
kerna hujan turun saat berada atas bot kat dinosourland. T_T.
Sedih gilaa tak sempat boating ngan maen kat Sungai
Rejang Flume Ride. Urggghhh !
Semua membawa diri masuk ke bahagian indoor pulak.
Makan makan kat tempat biasa, mana lagi kalo bukan Mcd n Kfc.
Layan Bumper car, Euro Ekspress nagn Venice Gondola.
Then balek bilik bersihkan diri jugaklaa yaaa.
Aktiviti malam di mulakan dengan menonton 4D motion master
title pirate story. Besttt laaa macam berada di tempat mereka.
Hebat sekali ! Markah penuh aku bagi lah. 
Dahtu berpecahlah kami dengan haluan
masing2. Ikot si teruna maen bowling kerna cek
efa nak naek Reindeer Cruiser pulak.
Terpisah sebentar dan berkumpul semula di hadapan
bowling. Sambung maen indoor sampai 12 tengah malam tuhh. 
Puehhh hatii sangat laaaa. Letih tapi bahagia koht.
Senyuman yang tak lekang di pipi.
Balek tido pulak. Malam terakhir sudah. Cepat jaaa dah dua hari kan?



 hooreeeyyy ! sudah bergelang. =)










Aktiviti malam ;

 

lepak time dan berbowling. =)


2 sok seh sok seh:

Diana said...

wahh.. g genting.. nk ikot...

Aya Hayashi Ishak said...

hehe.. jom2.. next vacation oke. =)