Thursday, March 25, 2010

..Together..

Gaduh2. Puncanya? (aku dan dia saja taw.)
Dah berbaek semula. :)
So together again ataupun x end lg laaa.

Wednesday, March 24, 2010

..Kosong..


0 - 0



Don't worry about the people in your past,
there's a reasons they didn't make it to your future.


~The End, End of we. :(




Saturday, March 20, 2010

.. Lagi Kahwin Lagi..


Beberapa bulan lagi isi rumah aku akan bertambah.
Mak ayah bukan saja dapat anak baru tapi juga dapat
cucu baru yang akan lahir ke dunia. Ketidaksabarankah?
Mungkin laaa.. Tapi banyak kerja yang perlu di laksanakan.
Persiapan nak kenduri laa,dan nak timang cucu laa. Bikin aku
tumpang kalut. hik3. Semuanya dah berpunya, Tinggai aku jaa
dok tunggu ada kaa yang maw minang? Dah laa tak cantek. (Cari Jodoh Kah).
Sedihnyaa.. sob3.. Abang aku plak mungkin tahun depan sudah maw kahwin. AKu bila pulak?? :(. Elehh, mudaa lagi laa cek oii. "Encik Izzuddin saya tunggu awak yaaa. Jangan lupa saya pulak."Apa2 pun semoga semuanya berjalan lancar.
~Amin.




Friday, March 19, 2010

Baby




My Little Baby kah? He's mine ohk!
Pic sewaktu berusia 4 tahun.

Sangat laen dari rupa sekarang.

Look like aiman pown ade jugak. (comel lg koht)

.ILYSM.










..Love..





i don't love u like i do yesterday?







No babe, I always love you like i do yesterday.
You are my soul and only you in my heart.
I really need you like a heart needs a beat.
You fill my heart with love and my world with happiness.
I want to be the only hand you ever need to hold.


~please promise to love me 4eva ; only me!





Thursday, March 18, 2010

DIP6A/2010

LOVE AND ENJOY MY LIFE WITH THEM
. MY JOYNESS . MY MIRTH . MY BESTIEE .




~CLASSMATE

..Enough..

Warning to myself kah? Sometimes..
"Love is patient,is unconditional.. Shouldn't have to hurt.."
Just prayed to get happiness because:

I'm sick of all the tears
sick of all the sorrow

i just want to forget about yesterday
and focus on tomorrow.



~Only In Love With U Babe,
Please don't hurt me again and again..
Enough!.



Wednesday, March 17, 2010

..Sayang..

Ini kesayangankuh. Si budak suka tido? Not laa. ini si budak nakal. (Jangan Marah naa)
Bikin aku pusing selalu. Tapi sejak dua menjak neyh, dia da jadik yg terbaek. (matang2).
Senang hati aku. Tak daa banyak masalah. Sume lancar dan semoga kekal selamanya
dengan izin ALLAH S.W.T.

.SANGAT SAYANG.GILA SAYANG.

~credit to amer :)







Sunday, March 14, 2010

..KePerasanan..





video

Teringat aku nak tengok sume video kita org..Rindukah? Of Course..
(*Saat dia sibuk bermaen game) Jadi aku jumpe video neyh..
Terasa mcm nanak masuk blog laaa. Uuuuu.. Padan Muke.. :p
Ini video dia waktu semester satu kat poly dulu. Poe lawatan mana ntah.
Kegilaan dan keperasanan yang melampaw kan?
Ngeeeeeeeeeeeee. (Jangan Marah). ILY!





Saturday, March 13, 2010

..Cuti..

Hari ini hari pertama cuti aku bermula.
Suke hati, senang hati dan sume2 yang menggembirakan.
13 March juga tarikh perkahwinan teman terbaek aku di zaman sekolah menengah
iaitu Nadiatul Syafinas yang akhirnya di satukan dengan Yus.
Petang nanti pergi laa umahnya di Teluk Bahang. Dah lame depa kawan

dari zaman sekolah lagi. Wahh, aku bila pulak?? (Gataii ohh). Banyak lagi rintangan yg
akan aku lalui. Yang aku mampu cuma bersabar dan berdoa ada kebahagiaan tersembunyi
di sebalik semua neyh. Amin. Hari pertama cuti boleh elex2 lagi. Tapi otakku asyik
terfikir sal projek jaa. So, kurangkan on9 dan tumpukan pada projek. :)
Semoga semuanya tiada masalah dan hatiku juga tenang.


Wednesday, March 10, 2010

..Yummy..


Makkkk! Ayaaahhh!!

Cek lapaq KFC laaa..
Adeyh.. paling lapaq sekali nak makan makaroni. Gila ngidam daa neyh.. Menghitung hari tuk cuti pertengahan semester. Aku nak senarai makanan yang gila kempunan dan akan dapatkannya sewaktu cuti semester. Yummy2!!
1. Warna warni MAKARONI
2.Mee Rebuih @
Mee Kuah
3. Bihun Sup Tanduk (powerr punya!)
4. Kentucky Fried Chicken (
KFC)
5. Sambal Tumis Sotong Mak Masak
6. Tomyam Mak Masak
7. Sotong Bakaq dekat Peladang Cafe
8. Coklat oh
Coklat (tak maw guna det sendiri)
9 .
Aiskrim yang paling sedap
10. Apa2 lg yang aku maw teingin nanti kena dapat :))
























..Perpustakaan..


Wahh! Cantek gila dekorasi bilik kat perpustakaan tuh..
Sedap mataku memandangnya. Siap nak wat ilham
dekorasi bilik aku nanti. (angan2 lebeyh).
Sebenarnya p sebab maw jawab test Network Security.
Paling best dapat dudok kat kerusi urut ogawa weyh. Akhirnya!
(sbb dah lma dok tengok ja tapi td berani kan diri suda. Kata dh jdik akak. :))
hik3 kelakar tak ingat rasa dia hanya kami jaa yg taw.. Bbbrrrrrr mcm coca cola..
Tapi lama2 dah terbiasa ohk laaa. Terindah!


Monday, March 8, 2010

..Sweet Heart..






..He's Mine..




I
LYSM.

IMYSM.
You are my soul and my life.
You only one in My Heart.
Seriously i wanna
married you babe. :)

Hopefully our's parents blessing
our's relationship.




Sunday, March 7, 2010

.. Pengembaraan KAMI..




Tunggu punya tunggu hari yang dinantikan telah tiba. Aku bawak budak2
rumah jalan2 pulau. Tercapai jugak hasrat depa walau Bukit Bendera tengah di baik pulih.
Firstly,kami bertolak p amek 'our tourist guide' ataupun 'my beloved person' :) kat tol Kepala Batas
(deq aN hantar sampai situh ja).Then bermulalah pengembaraan kami dengan destinasi pertama adalah Taman Rimba Teluk Bahang.
Untuk sampai ke situ kami guna fery. Menggila bergambaq di atas fery. hik3. Mak aii sampai jaa Teluk Bahang malu pulak asa
sebab org ramai oh. Si jejaka dah segan nnk mandi sebab he is the only one guy with we. (aku memahaminya)
Mandi sampe pueh laaa. Dowg melompat sakan oihh. Aku yg cool n lex2 jaa sbb daa keadaan yg kureng menyenangkan wat diri ini.
Dalam pukoi 4 lebih kita owg pown berhenti dan bersiap2 hampir 45 mint jugak. Bebel si jejaka oihh. ;)
Destinasi kedua pergi lak makan Laksa Jangguih yg sememangnya power giler lah.(Kegilaan kakakkuh)
Untuk sampai si tu encik din guna jalan bukit Teluk Bahang. Dapat tengok keindahan di belakang
Pulau Pinang. (ann siap turon tengok lg). Setelah makan sampai pueh terus menuju ke Air Itam
untuk destinasi seterusnya iaitu Bukit Bendera. Sepanjang perjalanan sempat lagi singgah
Bukit Baru Balik Pulau sesi bergambaq dan tengok matahari jatuh. (Terindah ohh). Kesesakan
lalu lintas terjadi dekat kg halaman si jejak pulak. Masing2 kalot tengok jam sebab
keta api terakhir naek pukol 7. Tapi sampai ja citu (hampa dan hancur hatiku) di tutup untuk
baik pulih pulak. Kami meneruskan perjalanan untuk pergi Botanical Garden/Taman Botani ataupun
orang Penang panggil tempat tuh Waterfall (kecik2 selalu ayh bwk mai). Perjalanan pi situ kami sempat lalu Taman Belia.
Ramai orang beriadah. Dekat Botanical Garden tuh kami jalan2 dan habiskan masa bergambaq sbb tempat tuh indah laa.
Hari pun da gelap dan masa mencemburui kami kot. Hik3. Meneruskan pengembaraan dengan berehat di Gurney Drive.
Pikiaq maw pi mana pulak dan last keputusan kata Padang Broom utk menikmati makanan terbaek yg ada dekat Penang neh (oh campoq2 kuh).
Lama giler kat tempat situ sebab ramai org (hampir mengamuk aku tunggu aiq). Selesai sudah then tak taw maw p mana dah.
Teringat aku maw lalu Penang Times Square yg baru bukak tuh. Wahh, naseb baek sbb ada funfair dekat situ. Apalagi masing2
excited laa maw pi maen n enjoy. Dowg naek buaian pusing2 (seram aku). Then kami naek kereta bertoh. Syok sbb aku cuma
jadik owg kiri b sahaja. Tapi ada sikit keganasan terjadi kepadaku. (B terok3!) Tapi eqa lagi cian. Kuuaaangg3.
Selesai maen mulalah photoshot. Tempat cantek ciap nmpak KOMTAR lg. Masa pown dah suntuk kami mahu pulang ttp sempat ronda2
tempat datingkuh iaitu Sungai Pinang. Ramai pulak owg kan. Kami menaiki Jambatan Pulau Pinang. Melihat panorama malam
dan Pulau Pinang negeri kuh ini. Kami terus menuju ke Kepala Batas hantar si jejaka pulang sampai pintu pagar rumah (bgos betol). Masing2 dah tido cuma
aku ja menemani sang jantung hati ini. Akibatnya, dia perlu follow kami pulak guna moto untuk tunjuk jalan keluaq
sbb aku mmg kureng boleh di harap (hahahaa). Paling tak boleh belah keluar ja tol Kepala Batas kami terus menuju ke
Alor Setaq bukan sebaliknya. Kalot aku tepon b tanya jalan dan akhirnya dalam pukol 11.30 kami selamat
sampai ke Permatang Pauh. Penat badan ini menyebabkan aku tidur nyenyak lah. Tp sempat On9 dulu. (Wajib!)



p/s : Terima kaseh sang pengarang jantung kerna membuatkan hari2 kuh indah. :)


Friday, March 5, 2010

..Bukan..




Aloha!
Rindu sama blog. :)

Sudan lama tak menulis lahh. hihii.
Bukan bosan atau kegilaan sudah hilang tetapi aku telah
menumpukan sepenuh perhatian kepada si dia tercinta
sementara dia ada di Penang (bagos kan?) balek bercuti. Kita owg nnk hbskan
masa bersamaa sebaik mungkin. Kalo dah balek sana banyak hal pulak.
hahaaa. Tapi hari ini (5/3/10) telah pulang semula
ke timur
untuk meneruskan pembelajaran demi masa depan
sementara aku
maseh setia di utara.


I will always faithful and waiting for u sygs! ILYSM.
p/s : don't u ever dare to noty2 again.







..My Love..


Love
gives me the strength to live,
love give me the air to breath,
love gives me the joy to be happy and
i give all the love for those really know how to
appreciate my love.